Natta!

                                                                   God kveld alle sammen♥

Jah... Nå sitter jeg her å kjeder meg..! Har kost meg masse med snop i kveld, så nå ser jeg godteposen er nesten tom ;D hehe... Ja, i dag har jeg vært på kino og sett den søte filmen happyy feet 2♥♥ Den var veldig koselig å veldig morsom ! Så ja.. Da sier jeg vell bare god natt da !♥;)

Good night! Sleep well♥

Har du sett Happy feet 2?

Snakkes -K(-)R0!_1NE<3 Like An Angel♥

3 kommentarer

pusenmalin

12.des.2011 kl.16:03

hahahhaha. er du sjalu på christine og thomas eller siden du lager et dikt om at dei skal slå opp? det er bare fordi du ikke får kjæreste selv.

det samme om snorre og anette. hahahha. du dummer deg. du kommer aldri til å få noen av dem :- P

karoline

12.des.2011 kl.19:50

Pusenmalin: ka er det som feiler deg?! Du blander deg inn I allt du hører RYKTER om! Du vet ikke at det er sant engang, som det ikke er!!! For den saken var faktisk en misforståelse med Thomas og Christine, men jeg har ikke gjort noe som helst med snore og anete!! Omg du lyger helt sinnsykt!! Synest at snorre er støgg, så bare ta til helsiken og ikke blan de deg inn din kødd, sykt firdtids problemer som gidder å bruke tid på å skrive disse kommentarene du ikke har noe verdens med engang! Dra deg langt vekk fra mitt privatliv, om du ikke skal si noe fint idiot:@

Marie Raa

12.des.2011 kl.21:33

For det første.. Lær deg å SKRIVE!! vist du tror du er så mye bedre enn malin.. så er du helt stokk dom i det feite fitte hodet ditt!! Vist eg noen gang ser eller hører at du kaller malin for stygge ting igjenn så kommer du faen meg til å slite!! forbanna pikkantilope!! se til helvette å dra deg tilbake til grisebingen der du hører hjemme!!

Skriv en ny kommentar

Karoline Marie Bieber<3

Karoline Marie Bieber<3

11, Sund

Livsmotto: Smile to the world, and the world smiles again :)

Kategorier

Arkiv

hits