SORRY FOR AT EG ALDRI BLOGGER!+DAGEN IDAG :-P


                                                                    Hei Alle Søtinger♥

Ja, sorry for at eg aldri blogger !:-( Men det er bare fordi jeg ikkje heilt veit ka jeg skal blogge om ! :P Men det kommer til endre seg ! Det loover eg ! No har eg fått gamle pc-en min tilbake så det blir sikkert mange flere bilder av MEG :-) Ja, hehe ! Så var det dagen i dag♥ Idag har eg ikkje gjort så masse egentlig, ehm... Jeg kan no ta det fra begynelsen da :-) Eg sto opp gjekk på skulen..Så kom eg hjem og satt meg litt på dataen, så gjekk eg bort til de søte kattungene våre vi har i ''Klubbhuset'' for vi bor jo på en gård, og der har vi en stall med 2 hester som heter Candy og Aja. Candy er shetlandsponni, og Aja er varmblods <3 Så vesiden av den stallen har vi et lite hus med to rom..:-D Det ene rommet er selve ''klubbrommet'' og det andre er bare en garderobe da.. Men de 4 søte kattungene og den søte moren er i garderoben da♥ så gjekk eg inn igjen gjore lekser, og så på tv og nå sitter jeg no her og leser blogger og chiller :-P Og senere skal eg se Hotel Cæsar og Da Damene Dro:-D Men her kommer det vertfall noen bilder dere kan kose dere med :-)


Hahahaha, morsomme tenner ikke sant ? xD


Foran slottet OSLO 2011 Ja eg sa at bildene sku komme men tar de heller i forskjellige innlegg! Litt dårlig bilde men jaja !


På Oslo HorseShow OSLO 2011 Lorrenzzo Den Fantastiske Rytteren heter denne mannen! Han er helt fantastisk !


Wow ! Nå begynner dere vell å lure? xD.. dette er helt tilbake til Bulgaria 2010 ! Det var shoot, vi koste oss masse der !


Jupp, selveste BIG BEN ! Jeg har ikke vert der, men det har Farfaren min vert, maaaange ganger :-D


Som dere sikkert kan se er det veeldig lenge siden ! Meg og tanten min Kari Cecilie tidligere eier av www.karicecilie.blogg.no men hun har sluttet og blogge da :-( Men det var det siste bildet!

Skal dere se hotel cæsar?

Har dere sett BIG BEN?

Snakkes ! Har tenkt å få et nytt navn i slutten av bloggen -K(-)R0!_1NE<3 Like an angel♥- Hade alle sammen !<3   

2 kommentarer

iselin <3

10.nov.2011 kl.16:26

Kjempe kul blogg vennen<3

love you<3

Karolime

11.nov.2011 kl.10:16

ISELIN: TUSEN TAKK :-D

Skriv en ny kommentar

Karoline Marie Bieber<3

Karoline Marie Bieber<3

11, Sund

Livsmotto: Smile to the world, and the world smiles again :)

Kategorier

Arkiv

hits